Aconitra SRL
str. Transnistria 5/1
m. Chisinau
Tel:  85-42-25; 85-42-27
Fax: 85-42-26

- Harta -

Lambriuri
depozit

     Lambriurile VEKA prezinta un sir de avantaje fata de panelurile sandwich:


     Rezistenta. Grosimea peretilor exteriori este de 3 mm si imbinarile intre pereți ii confera rezistenta sporita;

     Izolare termica si fonica. Spre deosebire de alte lambriuri folosite in constructia usilor, lambriurile VEKA au 3 camere;

     Estetic. Lambriurile VEKA difera substantial de celelalte produse similare de pe piata prin atractivitatea lor exterioara. Ele pot fi instalate atat in pozitie verticala, cat si oblica;
depozit

     Gama de culori variata. Intreprinderea mentine permanent in stoc patru culori standard: mahagon, nuc, stejar auriu, stejar negru. Alte cateva zeci de culori sunt disponibile la comanda;

     Eficienta. Deseurile ramase in urma folosirii panelurilor nu depasesc 10% din materialul utilizat, mult mai putine decat in cazul panelurilor sandwich (20-30%).

     Lambriurile sunt disponibile atat in bare de 6,5m, cat si "cu taiere".

Rulouri
depozit

     Pe langa functia principala de umbrire, rulourile exterioare VEKA ofera o gama larga de avantaje:

     • asigura protectie impotriva zgomotului de afara;
     • creeaza o izolatie termica suplimentara;
     • protejeaza fereastra de intemperii;
     • serveste ca protectie impotriva privirilor curioase;
     • au un rol important in prevenirea efractiunilor.
depozit


     Rulourile VEKA ofera posibilitatea de alegere a luminozitatii in trepte, iar diferitele variante de activare garanteaza usurinta in utilizare.

     Rulourile au latimi diferite si reprezinta o solutie pentru fiecare fereastra, atat din punct de vedere functional, cat si optic, avand diferite culori pentru compartimentul de strangere al rulourilor. Pot fi operate prin programare sau teleghidare.

Obloane
depozit

     Obloanele VEKA ofera protectie impotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Este o metoda traditionala de umbrire, ce conduce la un interior confortabil si prietenos si se imbina armonios cu structura fatadelor. Datorita pozitionarii in exteriorul ferestrei, acestea reflecta razele soarelui inainte de a ajunge la fereastra, perna de aer dintre oblon si fereastra avand un rol izolator. Constructia solida si rezistenta ofera protectie impotriva efractiei, ca prima bariera inainte de a ajunge la fereastra.

depozit

     Sistemele de obloane ofera multiple posibilitati de decorare. Se pot produce in diverse forme, de la dreptunghiulare pana la rotunde. Din punct de vedere al culorilor acestea sunt prezente intr-o paleta larga. Obloanele VEKA cu lamele mobile pot ajusta lumina care patrunde in camera. Materialele din care sunt realizate - PVC - isi pastreaza proprietatile in timp. Pentru un plus de siguranta, obloanele pot fi intarite din interior cu armatura metalica.