Aconitra SRL
str. Transnistria 5/1
m. Chisinau
Tel:  85-42-25; 85-42-27
Fax: 85-42-26

- Harta -

Glaf exterior
depozit

      • Glafuri exterioare de aluminiu Alutech


      Glafurile exterioare ALUTECH sunt produse in Belorusia, fiind confectionate din aluminiu cu grosimea foii de 1mm. Intreprinderea mentine in stoc 2 culori: alb si cafeniu, pe care le puteti achizitiona la acelasi pret. Alte culori pot fi aduse la comanda.

      Glafurile de aluminiu sunt produse la utilaje performante din aluminiu primar. Inainte de a fi vopsită, suprafaţa de aluminiu este supusă degresării şi cromării. Apoi, aceasta este acoperită cu vopsea pe bază de polimeri şi lac prin metoda de acoperire continuă Coil-Coating. Suprafaţa acoperită în două straturi cu lac (Alcan SP80), pe baza de răşină sintetică de înaltă calitate este prelucată termic pentru o rezistenţă mai inaltă . Foile utilizate pentru producerea glafurilor sunt acoperite cu un strat de protecţie din polietilenă. Acest lucru asigură o protecţie suplimentară la montarea glafurilor sau lucrărilor de construcţie.

      Glafurile de aluminiu se caracterizează prin rezistenţă la expunere prelungită la precipitaţii, inclusiv ploi acide, la variaţiile de temperatură între -40 şi 80 grade C, precum şi la acţiuni fizice. Deasemenea, suprafaţa acoperită cu lac protejează împotriva depunerii de praf şi asigură o uşoară curăţare cu apă.

      • Glafuri exterioare de otel Alutech


      Tehnologia producerii glafurilor din otel respecta aceleasi conditii ca si cea a producerii glafurilor din aluminiu. Astfel, numeroasele straturi aplicate le confera o protectie deosebita, diminuand considerabil zgomotul in timpul ploii, prezentand astfel un avantaj important fata de majoritatea glafurilor din otel.

      Un factor foarte important este lungimea glafurilor fabricate. În multe cazuri, pe piaţă se oferă glafuri cu lungimea de până la 3-4 m. Ca rezultat, companiile sau clientii privaţi se confruntă cu problema utilizării deşeurilor. Profilele propuse de către compania noastră au lungimea de 6 m. Ca rezultat, sunt minimizate pierderile.

      • Glafuri exterioare Lorenzoline si Saray


      Glafurile exterioare Lorenzoline si Saray sunt produse în Turcia, avand o grosime de 1,5 mm. Puteti alege intre culorile: alb (glaf Lorenzoline) si stejar auriu (glaf Saray).

      Noi va oferim, la dorinta, pervazurile gata taiate la dimensiune fixa. Astfel platiti numai ceea ce efectiv utilizati - fara resturi inutile, minimizand riscurile la taiere.