Aconitra SRL
str. Transnistria 5/1
m. Chisinau
Tel:  85-42-25; 85-42-27
Fax: 85-42-26

- Harta -

Fatade TP-50300
depozit

      Seria de fatade TP-50300 este prezenta in 2 variante:


      Pentru varianta de baza, in calitate de coloane se utilizeaza profilurile TP-50300, in calitate de traverse - profilurile TP-50300 si EK-50. Intarirea coloanelor se realizeaza prin suprapunere. Aceasta permite constructia vitraliilor in pozitie verticala si inclinate, precum si a acoperisurilor transparente.

      Pentru a doua varianta se folosesc profilurile din seria EK-50, capetele traversei fiind neprelucrate. Aceasta constructie e utilizata doar pentru vitralii verticale.

      Dimensiunile profilurilor:


      • latimea suprafatei frontale – 50 mm;
      • inaltimea sectiunii coloanei – 56 - 162 mm;
      • inaltimea sectiunii traversei – 34 - 133 mm.

      Poate fi utilizat atat cu sandwich, cat si cu sticla termopan cu grosimea de 6, 24 si 32 mm.

      Fatadele 50300 permit construirea vitraliilor cu diferite unghiuri de rotatie a traversei in plan orizontal, atat interne, cat si externe, cu utilizarea unei singure coloane.

      Aceasta serie poate fi folosita si pentru constructia fatadelor suspendate. Intarirea fatadelor suspendate de peretele cladirii se efectueaza cu ajutorul blocurilor de montare din otel si aluminiu. Blocurile din aluminiu permit ajustarea dupa inaltime.

      In fatadele TP-50300 usor se incorporeaza toate tipurile de usi si cercevele, atat cu deschidere simpla, cat si oscilo-batante. Specificul seriei de fatade TP-50300 reprezinta posibilitatea de a incorpora cercevele "acunse", cu latimea suprafatei frontale a profilului de 70mm. In partea exterioara cerceveaua nu difera de partea fatadei fara deschidere.

depozit

      Seria TP-50300 este folosita pentru urmatoarele tipuri de constructii:


      • fatada "rece-cald",care creeaza impresia unui perete de sticla continuu, cu goluri de fereastra;
      • fatada de tip panglica, elementele careia sunt asamblate cu ajutorul unor fixatoare speciale a coloanelor ce permit compensarea dilatarii/contractarii la modificarea temperaturii;
      • fatada structurala;
      • fatada cu imitatie structurala.