Aconitra SRL
str. Transnistria 5/1
m. Chisinau
Tel:  85-42-25; 85-42-27
Fax: 85-42-26

- Harta -

Avantajele Veka
   → Calitate

      Calitatea unui produs reflecta standardele unei intregi companii. Intreaga activitate a companiei, de la dezvoltare si productie pana la administrare si logistica, este in conformitate cu normele DIN ISO 9001 si se bazeaza pe aspecte ca asigurarea calitatii unui produs inca din fazele incipiente ale dezvoltarii acestuia, precum si o importanta sporita acordata protectiei mediului. Profilele sunt confectionate din material durabil, rezistent la intemperii, stabilitatea optima a carora e garantata prin rigidizarile din otel zincat.

   → Confort termic si confort fonic

      Prin calitatile lor de izolator termic si fonic sistemele de usi si ferestre VEKA ofera protectie impotriva schimbarilor vremii si contribuie la economisirea energiei termice, o izolare termica optima scazand costurile pentru incalzire, totodata nefiind daunatoare pentru mediul inconjurator. Deasemenea, VEKA ofera o izolare fonica optima, astfel incat zgomotele iritante de afara nu va vor mai deranja.

   → Eficienta energetica

      VEKA tinde mereu sa ridice nivelul de eficienta energetica a locuintei. Sistemele precum ALPHALINE 90 aduc un nivel de izolare de 0.8 W/m2K. Grosimea minimala a peretilor exteriori corespund normativelor europene, fiind de 3 mm – clasa A.

   → Lumini si umbre

      Rulourile si obloanele VEKA va ofera posibilitatea de a alege gradul de luminozitate in casa dumneavoastra.

   → Gama variata de culori

   → Intretinere usoara

      Avand o suprafata neteda, profilele VEKA permit o curatare usoara si rapida. Deasemenea, profilele VEKA nu necesita intretinere prin vopsire. Garnitura de culoarea profilului ce se fixeaza în faltul pentru feronerie impiedica patrunderea murdariei si faciliteaza curatarea ferestrei.